norkem - Your first link in the chemical chain

En Son Haberler >

12.09.2024

Formik Asit: Doğanın 'Çalışkan Karınca' Kimyasalı

Formik asidin adında harika bir uygunluk var. Latince'de "karınca" anlamına gelen kelimeden türetilmiştir. 17. yüzyıl doğa bilimci John Ray, karınca ısırıklarının neden bu kadar acı verici olduğunu araştırırken bu bileşiği "keşfetmişti.

29.08.2024

Norkem Güney Afrika'nın Yeni Evi!

Norkem'in Güney Afrika kanadı Norkem Chemicals SA (PTY) Limited, 2015 yılında kurulmasından, bu yana güçlenerek yoluna devam ediyor. Ve bu süregelen başarı öyküsü, ekibin devam eden genişleme ve personel büyümesi nedeniyle yeni tesis arayışına girmesine yol açtı.

11.07.2024

Küresel talep yükselirken Sıfır Kalorili Fiber Katkı Maddesi üretimine hız veriyoruz

GOFOS üreticisi Galam, Norkem'in bir parçası olmaktan gurur duyduğu bir diğer sağlıklı beslenme başarı hikâyesinde bir kilometre taşı olan bitki bazlı tatlı fiber katkı maddesi için ikinci bir üretim tesisinin inşaatına başladığını duyurdu.

22.02.2024

Gübre serimize yeni bir kalsiyum nitrat ürünü ekledik

İlkbaharın yaklaştığı bu aylar Norkem tarım kimyasalları açısından her zaman yoğun geçer. Çünkü tarım, bahçe bitkileri ve çiftlik bakım pazarlarında faaliyet gösteren müşterilerimiz harıl harıl ekim sezonuna hazırlanıyorlar. Toprağı hazırlamak ve ekinlerin yeşerdiği aylar boyunca iyi mahsul alabilmek için gübre stokluyorlar. 

03.02.2024

BRCGS Sertifikası Yine Tam Uyumlulukla Alındı!

Gıda ve içecek ekibimizin BRCGS Agents and Brokers Global Standard sertifikasını bir kez daha aldığını duyurmanın memnuniyetini yaşıyoruz. Ayrıca sertifikayı yine tam uyumlulukla aldık.

14.11.2023

Fi Europe 2023'te gıda ve içecek ürün yelpazemizin tadına bakın

Norkem, yiyecek ve içecek katkı maddeleri alanında Avrupa'nın önde gelen sektörel ticaret etkinliği olan Fi Europe 2023'e katılıyor. 28-30 Kasım tarihleri arasında üç gün boyunca Almanya'da Messe Frankfurt Konferans Merkezi'ndeki fuarda olacağız.