norkem - Your first link in the chemical chain

14.11.2023

Fi Europe 2023'te gıda ve içecek ürün yelpazemizin tadına bakın >

Norkem, yiyecek ve içecek katkı maddeleri alanında Avrupa'nın önde gelen sektörel ticaret etkinliği olan Fi Europe 2023'e katılıyor. 28-30 Kasım tarihleri arasında üç gün boyunca Almanya'da Messe Frankfurt Konferans Merkezi'ndeki fuarda olacağız.

Fi Europe dünya genelinden 25.000'den fazla sektör temsilcisini bir araya getiriyor, bunlardan 1200'ü ise fuarda stand açıyor. Etkinlik; gıda ve içecek üreticileri, tedarikçileri, imalatçıları ve distribütörlerine etkileyici bir ağ oluşturma fırsatı sunuyor. Aynı zamanda katılımcıların fikirlerini paylaşmaları ve sektörü şekillendiren en son trendler hakkında bilgi edinmeleri için bir platform sağlayarak yenilikçiliğe önemli bir kapı açıyor.

Bu yıl, fuara katılan "trend belirleyiciler" her biri kendi odak noktasını barındıran sekiz farklı "bölgeyi" keşfedebilecek:

●      Gıda ve İçecek Katkı Maddeleri: Katkı maddeleri, unlu mamuller, süt ürünleri, proteinler, nişastalar, sentetik bileşenler, aroma ve doku verici malzemeler, fonksiyonel gıdalar ve daha fazlası da dâhil tüm gıda katkı maddelerinin sergilendiği ana fuar alanı.

●      Sağlık Malzemeleri: Bağışıklığa, sindirime, bilişsel veya fiziksel sağlığa katkı açısından faydası kanıtlanmış bileşenlere ayrılan bölge.

●      Gıda Teknolojisi Bölgesi: Gıda işleme teknolojileri, Ar-Ge hizmetleri, analiz ve laboratuvar ekipmanları, gıda güvenliği ve hijyeni, paketleme ve ambalajlama makineleri ve daha fazlasına ayrılan alan.

●      Doğal Bileşenler Bölgesi: Doğal yollarla üretilen bitkisel, hayvansal, mineral veya mikrobiyal ürünlere ayrılan alan.

●      Alerji/İntolerans Bölgesi: Glütensiz ve şekersiz içerikler de dâhil olmak üzere gıda alerjisi veya intoleransına uygun şekilde geliştirilmiş tüm ürünlerin bir arada bulunduğu alan.

●      Bitkisel Ürün Bölgesi: Yenilikçi et ikamelerinden meyve, sebze, kabuklu yemiş, tohum, tam tahıl, baklagil ve mantarlardan elde edilen alternatif içeriklere kadar vegan ve bitki bazlı her ürünün bulunduğu yer.

●      Yeni Fuar Katılımcısı Bölgesi: Fi'ye ilk kez katılacak stand sahipleri için ayrılan özel alan!

●      Organik Bölge: Sertifikalı organik ürün imalatçıları için ayrılan alan.

Norkem, Gıda ve İçecek ana fuar alanı, Salon 4.1, H20 numaralı stantta yer alacak ve burada tüm gıda ve içecek ürün programımızla ilgili bilgileri paylaşacaktır. Listede koruyucular, vitaminler, sitratlar, fosfatlar ve besin proteinlerinin yanı sıra doğal sağlık ürünleri serimiz, prebiyotik bitki bazlı lifler ve şekersiz tatlandırıcılar gibi diğer bölgelerin bazılarında da yer alabilecek özel ürünler yer alıyor.

Avrupa'nın dört bir yanındaki yiyecek ve içecek ekiplerimizden satış personeli de fuara katılacak; bu sayede çok dilli bir varlık gösterebileceğiz ve sunduğumuz ürünler hakkında bilgi edinmek isteyen tüm temsilcilerle konuşabileceğiz.

Salon 4.1'deki H20 numaralı standımızda bizi ziyaret ederek ekibimizle tanışın.