norkem - Your first link in the chemical chain

01.09.2021

Norkem, Eylül ayında ChemUK fuarında sizlerle >

Norkem, Eylül 2021'de düzenlenecek, Birleşik Krallık'ın önde gelen kimyasal madde tedarik fuarı ChemUK'de sizlerle birlikte olacağını duyurmaktan mutluluk duyuyor. Birleşik Krallık'ın Kimyasal Madde Endüstrisi Tedarik Zinciri Fuarı olan ChemUK, sırasıyla bir Fuara ve bir konuşmacı programına ev sahipliği yapacak ve Birleşik Krallık'ın kimyasal madde, biyokimyasal, kimyasal işleme ve kimyasal ürün formülasyon endüstrilerinin kilit oyuncularını bir araya getirecektir.

 

Covid-19 salgını nedeniyle geçen yıl ertelenen 2021 ChemUK fuarı bu ayın 15 ve 16'sında Birleşik Krallık'ın en büyük etkinlik alanı olan Birmingham, NEC'te düzenlenecektir. Norkem, genel ürün serimizi sunacak ve ürün tabanımızın son birkaç yıl içinde geçirdiği heyecan verici güncellemelerden bazılarını tanıtacaktır.

 

Katılımın ücretsiz olduğu ChemUK, Birleşik Krallık'ın 2 günlük sergisini ve kimyasal madde tedarik dünyasından 150'nin üzerinde konuşmacının katılacağı ve 40 saatlik uzman sunumların verileceği bir konuşmacı programını içermektedir.  Bu dünya sınıfı etkinlikte Proses ve Kontrol, Dijital ve Otomasyon, Yeşil ve Biyolojik İnovasyon, Kimyasal Madde, Girdiler ve Ham Maddeler ve daha birçok sektör bir araya gelerek endüstrideki en son yenilikler tanıtılacaktır.

 

Özellik oturumları, teknoloji ve inovasyon tanıtımları ve tüm sektörlerden katılımcı sergilerinin yer alacağı ChemUK kimyasal madde, kimyasal işleme, biyokimyasallar ve kimyasal ürün formülasyon endüstrisinde çalışan paydaşları bir araya getirecektir. Fuara kimyasal ürün geliştirme üzerine çalışanların yanı sıra alanın uzmanları, perakendeciler ve toptancılar katılacaktır. Dünya lideri bilim adamlarının aralarında bulunduğu önemli konuşmacılar farklı sektörler hakkında sunumlar gerçekleştireceklerdir. Bu sektörlerden bazıları şunlardır:

 

●      Kimyasal Maddeler

●      Ham Madde ve Girdi tedarik zinciri yönetimi/satın alma

●      Malzeme/Stok yönetimi

●      Ana ‘segment’ talep eğilimleri

●      Mevzuat değişiklikleri ve bunların ham madde talepleri üzerindeki etkileri

●      Dairesel ekonomi/Çevresel eğilimler

 

Norkem, ürün serisini tanıtmak için ChemUK'ye katılmaktan büyük mutluluk duyuyor. Bu ürün serilerinden bazıları şunlardır:

 

      -  Yapıştırıcılar ve Reçineler

-       Kannabidiol (CBD)

-       Kozmetik ve Kişisel Bakım

-       Jel Maddeleri ve Zamklar

-       Sitratlar ve Koruyucular

-       Metalik Tuzlar

-       Deterjanlar ve Su Arıtma Ürünleri

-       Petrol ve Enerji.

 

Sizleri sergide K38 numaralı standımızı ziyaret etmeye davet ediyoruz. Ayrıca, ürünlerimiz veya ürün serilerimiz hakkında daha fazla bilgi edinmek için web sitemizi de ziyaret edebilirsiniz. 

 

Cheshire'deki merkez ofisimizden gelecek Norkem ekibi ve tüm NEC alanı tüm katılımcıların ve katılan şirketlerin Covid-19'a karşı korunmasını sağlamak için tüm resmi kuralları titizlikle uygulayacaklardır. Etkinlik, Covid önlemleri alınarak, tüm yönetmeliklere uyularak ve alanda düzenli test yapılarak gerçekleştirilecektir. Alan bir yerel Covid-19 geçiş kartına dayalı olarak çalışacaktır, bu nedenle katılımcıların iki defa aşı olduklarına dair aşı kartlarının olması veya kısa bir süre önce yaptırdıkları Covid testlerinin negatif olması gerekmektedir. Güvenlik önlemlerine büyük önem verilecektir ve NEC servis otobüslerinde maske takılması zorunlu olacaktır. Norkem, maske kullanımının zorunlu olmadığı 1. Salonda olacaktır, ancak siz veya yanınızdakiler yüksek risk grubundaysanız maske kullanmanızı öneririz.

 

ChemUK, 15 ve 16 Eylül 2021 tarihlerinde Birleşik Krallık'ın Birmingham şehrinde NEC Events Space'te 1. Salonda gerçekleştirilecektir. Norkem'i K38 numaralı Stantta bulabilirsiniz.