norkem - Your first link in the chemical chain

09.06.2021

Şirketle İlgili Güncel Bilgi: Norkem'in İspanya Şubesi Büyüyor  >

Norkem, İspanya şubesinin başarılı bir çeyrek dönem geçirdikten sonra birden fazla sektöre açıldığını ve heyecan verici bir büyümeye gittiğini duyurmaktan memnuniyet duyuyor. 2021’de Norkem’in global bölümleri giderek güçleniyor. Bunun sonucunda, kimyasal tedarik zincirinde Norkem'in lider olarak kalmasını sağlayan bir dizi önemli alanda son birkaç ayda büyüme gözlendi.   

 

Satış bölümünde yakın zamanda gerçekleşen bir personel gelişmesiyle, ekip üyelerinden biri hem İspanya hem de İtalya için Gıda ve Deterjan bölümünde sorumluluk aldı. Bu dinamik bölümler, Norkem’in güncel başarısında merkezi konumlarını korudu. Her ikisinde gerçekleşen heyecan verici yeni gelişmeler ve ürün genişlemeleri kimyasal dağıtım sektöründe yeni işletmeleri bünyesine çekti. 

 

Gıda ve Deterjan bölümleri öncelikle birkaç önemli ürüne odaklanıyor, ama yeni gelişmeleri kapsayacak şekilde sürekli genişliyor. İspanyol ve İtalyan Gıda bölümü şu anda oldukça önemli ve heyecan verici birkaç ürüne odaklanıyor; bunlarla ilgili güncellemeler şöyle: 

 

Şarap Üretimi 

Şarap üretimi bölümündeki güncellemeler arasında, temel ürün gamında sitrik asit, anhidrit ve mono, DL-malik asit, potasyum sorbat, potasyum bikarbonat ve askorbik asit yer alıyor; bunların hepsi şarap imalat uygulamalarında kullanılıyor. Hasat sonrası, gıda sınıfı potasyum sorbat, meyve işlemede (narenciye) kullanılıyor ve böylece bu alanda önemli bir ürün haline geliyor. 

 

Evcil Hayvan Maması 

Evcil hayvan beslenmesi bölümünde önemli gelişmeler gerçekleşti; bu gelişmeler İtalya ve İspanya pazarlarında genişleme sağladı. Bunlar arasında potasyum sorbat ve STPP ürünleri var, her ikisi de evcil hayvan mamalarında besin içeriğinin gelişmesi ve raf ömrünün uzaması için eklenen temel içerik ve katkı maddesi olarak kullanılıyor. Potasyum sorbat yarı ıslak köpek ve kedi mamalarında koruyucu olarak kullanılıyor. Tüm beslenmede maksimum 5000 mg/kg'lık miktarın köpek ve kedilerin tüketmesi açısından kesinlikle güvenli olduğu düşünülüyor. 

 

Meyve Suları 

Bu bölgelerdeki meyve suyu üreticileri de bu yerel ürün genişlemesinden faydalanıyor. Norkem; sitrik asit, anhidrit ve mono, askorbik asit yelpazesi bulunduruyor. Bunların hepsi de meyve suyu üretiminde narenciye aromasını artırması için kullanılması gereken, suda çözünebilir katkı maddeleridir.

 

Heyecan verici bir şekilde ürün yelpazesini genişleten İtalya ve İspanya şubelerinin gıda bölümündeki diğer gıda ürünleri trisodyum sitrat, guar gam, ksantan gam ve sodyum benzoat. 

 

Hem İspanya hem de İtalya'da Norkem'in deterjan bölümü, seçili ürün alanlarında genişlemeye gidiyor. Örneğin, sitrik asit ve trisodyum sitrat bu yerel pazarlara eklendi. Temizlik ve leke çıkarma özellikleri sunan ve deterjanın daha etkili işlemesini sağlayan bu maddeler, deterjan üretiminde çok önemli. 

 

İspanya ve İtalya şubelerinin başarısı, bu temel bölümlerin gelişmesine ek olarak, ekiplerimizin olağanüstü sıkı çalışmasının sonucudur.  Norkem, kimyasal tedarik sektöründe şirketin devam eden başarısından gurur duyuyor ve 2021'de daha da genişlemeyi ve gelişmeyi bekliyor.  

 

Norkem'in İspanya ve İtalya şubeleri şirketin dünya çapındaki merkezlerinden sadece ikisi. Norkem ofislerimiz dünyanın her yerinde bulunuyor ve bu ofisler müşteri tabanımıza tam anlamıyla küresel bir hizmet sunmamızı sağlıyor. İspanya, Hollanda, Çin, Güney Afrika ve Avustralya ofislerine ek olarak Birleşik Krallık'taki genel merkezi ile Norkem'in genişlemesinin dünya çapında devam ettiğini ve kimyasal tedarik zincirinde tüm müşterilerimize en yüksek düzeyde hizmet sunmamızı sağladığını söyleyebiliriz.