norkem - Your first link in the chemical chain

11.01.2021

Norkem 2021 >

Norkem 2021'e girerken şirketin karmaşık ve zorlu bir 12 ayı geride bıraktığını söylemek yanlış olmaz. Norkem'in uluslararası statüsünden dolayı pek çok zorlukla karşılaşan şirketin COVID-19 pandemisiyle mücadele etmek üzere değişen kural ve düzenlemelere uyum sağlaması gerekti. 51. operasyon yılına girerken Norkem'in bu zorlukların üstesinden geldiğini ve kimyasal malzeme dünyasında sektör lideri olarak var olmaya devam ettiğini söyleyebiliriz. 

 

Norkem'in önceki yıl boyunca küresel konumunu koruduğunu, hatta güçlendirdiğini bildirmekten memnuniyet duyuyoruz. 2021'e başlarken de kimyasal tedariğindeki pazar lideri statümüz değişmedi: Norkem çinko oksit, manganez bileşikleri, baryum bileşikleri ve bakır sülfat dahil temel ürünlerin tedariğindeki güçlü pozisyonunu korumaya devam ediyor. 

 

Norkem'in Gıda Bölümü de pozitif ve başarılı bir yıl geçirdi. Diğer ürünlerin dışında Sitrik Asit, Sukraloz, Guar Zamkı ve Potasyum Sorbat satışlarımız Gıda Bölümü için 2021'de güçlü bir rota oluşturdu.  

 

Ayrıca Norkem'in Farmasötik Bölümü iyodin ve Potasyum İyodat dahil farmasötik ürünlerde genişleyen ürün yelpazesi sayesinde gücünü artırdı. Bu ürünlere yeniden dikkat çekilmesi ve hem mevcut hem de potansiyel kullanımlarıyla ilgili araştırmalar gelecekteki ürünler için çok çeşitli olasılıklar anlamına geliyor. 

 

Norkem'in İnşaat Bölümü de faal; tuğla sektörü için bir dizi süspansiyon tedarik ediyor. İnşaat Bölümü ayrıca, baryum ve manganez bileşiklerinden oluşan stoğu geniş ve başarılı yelpazenin yanı sıra yeni tuğla boyaları oluşturarak başarı elde etti.  

 

Ürünlerimizin çoğunluğu dünya çapında satılıyor; tam anlamıyla küresel bir isim olan Norkem'in pozisyonu bu ürünlerin tüm dünyada çeşitli merkezlerimizden satılmasını sağlıyor. Merkezlerimiz Birleşik Krallık'ın yanı sıra Avustralya, Şili, Çin, İtalya, İspanya, Güney Afrika ve Hollanda'da bulunuyor. 

 

Ürünlerimiz her zaman en yüksek kalite ve standartlara sahip. Tedarikçilerimizle birlikte her üründe ölçüm ve değerlendirme yürüterek kaliteyi saptıyor ve ürünün katı güvenlik standartlarımızı karşıladığını onaylıyoruz. Oldukça zorlu küresel koşullarda dahi Norkem, pazar lideri konumumuzu oluşturmamıza katkısı olan küresel sağlık ve güvenlik yönetmeliklerine bağlı kalıyor. Ekiplerimiz her zaman stok seviyelerimizin iyi olduğundan ve Norkem'in küresel operasyonunun rahatlıkla ilerlemesini sağlamak için ekipler arasında ve tedarikçilerimizle özenli bir iletişim kurulduğundan eminler. 

 

Bu vesileyle, Norkem olarak bu zorlu yıl boyunca verdikleri destekten dolayı tedarikçilerimize teşekkürlerimizi sunmak istiyoruz. Gelecek yıllarda bu ilişkinin süreklilik kazanmasını diliyoruz. 51. işletme yılımıza girerken Norkem olarak müşterilerimizin, tedarikçilerimizin ve elbette personelimizin, yani devam eden başarımızda katkısı olan herkesin eşsiz sadakati için de teşekkürlerimizi sunmak istiyoruz.


Önümüzdeki yılın da Norkem için müreffeh ve başarılı bir yıl olacağını düşünüyoruz ve müşterilerimizle başarılı ilişkilerimizi sürdürürken pek çok yeni üretken ortaklıklar tesis etmeyi arzu ediyoruz. Norkem olarak müşterilerimize başarılı ve müreffeh bir 2021 diliyoruz.