norkem - Your first link in the chemical chain

06.04.2020

Norkem: COVID-19 Bildirimi  >

Norkem ailesi olarak, kısa bir süre önce dünyayı etkisi altına alan COVID-19 salgınından etkilenen herkese en içten dileklerimizle geçmiş olsun diliyoruz. Birçok işletme ve endüstrinin daha önce eşi görülmemiş ölçekte zor zamanlardan geçtiğini ve küresel bir belirsizlikle karşı karşıya olduğunu çok iyi anlıyoruz. Norkem çok sayıda endüstriye ve sektöre hizmet vermektedir ve bunlardan bazıları yeni ortaya çıkan zorluklarla karşı karşıyadır. 

 

Ancak, Norkem, güvenilir kimyasal madde tedarikçisi olarak  tüm yükümlülüklerini sonuna kadar yerine getireceği konusunda tüm müşterilerine garanti vermektedir. Müşterilerimizin büyümeye devam etmesine ve bu olumsuz koşulları zarar görmeden atlatabilmesine yardımcı olmak için tedarik zincirinin güçlü ve kesintisiz şekilde devam etmesinin bugün her zamankinden daha önemli olduğunu biliyoruz.

 

Son birkaç hafta içinde çok sıkı çalışarak, ürünlerimizi alıştığınız hizmet standardını koruyarak tedarik etmeye devam edebilmek için gerekli tüm adımları atmış bulunuyoruz. Dünyanın dört bir yanında çok geniş bir tedarikçi altyapısına sahibiz, bu nedenle tedarik zincirimizin mevcut durumdan etkilenmeyeceğini garanti edebiliyoruz. Siparişleriniz ve düzenlemeleriniz normal şekilde karşılanmaya devam edecektir, ancak her bir Norkem personelinin, devletin önerdiği iş sağlığı ve güvenliği şartlarına uygun olarak çalışmasını sağlamak için büyük çaba sarf ettiğimizden tüm bu operasyonlar dikkatli ve koruyucu önlemler alınarak gerçekleştirilecektir. 

 

Şu anda müşterilerimiz ve tedarikçilerimizle olan iletişimimizin devam ettirilmesinin çok önemli olduğunu düşünüyor ve müşterilerimizin hiçbir kesinti olmadan ve Norkem'den bekledikleri kalitede hizmet almaya devam edeceklerini bilmelerini istiyoruz. Norkem personelinin büyük bir bölümü şu anda uzaktan, evlerinden çalışmaktadır ve kullanmış olduğunuz iletişim kanallarının etkilenmemesi için birçok adım atmış bulunuyoruz. Bizimle olan iletişiminizin kesilmemesini garanti etmek üzere, kullanmış olduğunuz telefon hatlarının uzaktan çalışan personelimize yönlendirilmesi için gerekli yazılım uygulamalarını hayata geçirdik.  

Norkem, her bir müşterisine güvenilir hizmet ve destek sunmaya devam etmek için elinden gelenin en iyisini yapmaktadır. Bu dönemde göstermiş olduğunuz destekten dolayı her birinize teşekkür ederiz.