norkem - Your first link in the chemical chain

13.03.2020

Norkem şimdi de Yem sınıfı %75 Çinko Oksit tedarik etmeye başladı  >

Norkem böylece %72 Hayvan Yemi Sınıfı Çinko Oksitten famasötik uygulamalarına yönelik Yüksek Saflıktaki ürünlere kadar tüm Çinko Oksit sınıflarını tedarik etmeye başlamıştır. Malzeme 25 kiloluk torbalarda, 1000 kilo büyük torbalarda ve dökme kara yolu tankerleriyle tedarik edilmektedir. Talep üzerine özel paketleme yapılabilmektedir.

 

Yem Sınıfı %75 Çinko Oksit temel olarak hayvan yemi sektörü tarafından kullanılmaktadır ve ürün, Norkem'in FEMAS/GMP+ akreditasyonlarıyla sunulmaktadır.

 

Norkem, sektörün artan taleplerini karşılamak üzere kısa bir süre önce genişletilen özel bir Avrupa Hayvan Yemi ekibine sahiptir. Hem ürünlerin kaynaklarının bulunmasından hem de bu ürünlerin hayvan yemi endüstrisine tedarik edilmesinden sorumlu olan bu ekip derin bir ürün ve pazar bilgisine sahiptir ve ihtiyaçlarınız hakkında size bilgi vermeye hazırdır; ekibimizle e-posta veya telefon üzerinden kolayca iletişime geçebilirsiniz. 

 

Çinko Oksit Kullanımları 

 

Çinko Oksit birçok farklı sektörde ve endüstride geniş bir kullanım aralığına sahiptir. Çinko Oksit formları örneğin medikal ve farmasötik endüstrilerinde, kauçuk üretiminde, lastik üretiminde, seramiklerde, gübrelerde, boyalarda ve hayvan yemlerinde geniş şekilde kullanılmaktadır.

 

Geniş UVA ve UVB engelleme kabiliyetlerine sahip olan Çinko Oksit daha güçlü bir koruma sağlaması için güneş kremlerine de ilave edilmektedir. Alerjik olmayan Çinko Oksit egzama, dermatit, pişik ve kepek gibi cilt sorunlarının tedavisinde ve bu amaçla üretilen losyonlarda da kullanılabilmektedir. Ayrıca, yanık losyonlarında bir katkı maddesi olarak yanıkların tedavisinde de kullanılabilmektedir. 

 

Çinko Oksit, seramik endüstrisinde sırlama çalışmalarında da kullanılabilmektedir. Çinko Oksit, sırlama karışımına eklendiğinde sır kısmının elastikiyetini geliştirerek ve erime noktasını düşürerek çatlama ihtimalini azaltmakta ve daha pürüzsüz bir dış yüzey elde edilmesine yardımcı olmaktadır.

 

Çinko Oksit gereksinimlerinizi nasıl karşılayabileceğimizi görüşmek için lütfen bizimle telefon veya e-posta yoluyla iletişime geçmekten çekinmeyin.