norkem - Your first link in the chemical chain

27.01.2020

2020: Norkem, 50. Yılını Kutluyor >

Merkezi Knutsford, Cheshire'de bulunan Norkem son 50 yıl içinde hizmet alanını çok büyük oranda genişletmiştir. Norkem bu hızlı ve devamlı başarısı sayesinde Birleşik Krallık'taki merkezine ek olarak İspanya, Hollanda, Çin, İtalya, Türkiye, Güney Afrika ve Avustralya'daki tesisleriyle müşteri tabanına gerçek bir küresel hizmet sunmaktadır. Norkem ürünlerinin tedarik edildiği çok sayıda ve farklı sektör de bu ülkeler kadar çeşitlilik arz etmektedir. Bunlar Hayvan Gıdaları ve Sağlığı, Yiyecek İçecek, Tarımsal Kimyasallar, Süspansiyonlar ve Farmasötik gibi birbirinden farklı alanları kapsamaktadır. Endüstriyel kimyasalların çok geniş bir alana yayılan endüstrilere kesintisiz şekilde dağıtılması da ilave bir müşteri tabanı yaratmaktadır. 

Dünya genelinde çok sayıda tesisin mümkün hale getirdiği bu küresel erişilebilirlik Norkem'in mevcut müşteri tabanına farklı kimyasallar tedarik etmeye ve aynı zamanda yeni profesyonel ağlar kurmaya devam etmesine fırsat vermektedir. 

2019'da Norkem: 

Norkem, 2019 yılında dünya genelinde devam eden politik ve ekonomik belirsizliğe rağmen gücüne güç katmayı başarmıştır. Norkem'in çok işlevsel platformu her bir ekibin ve bölümün desteği ve müşterilerinin devam eden sadakati ile birlikte bu farklı bölgelerin her birinde başarı getirmiştir. 

 

Norkem ürünlerinin kalitesi, kapsamlı Kalite Bölümünün ciddi ve sıkı çalışmalarıyla bir araya gelerek bu başarının katlanmasında rol oynamıştır. Bu bölüm, kaliteyi kontrol etmekte ve ayrıca her bir ürünün tüm ilgili uygunluk gereksinimlerini karşıladığından emin olmaktadır. 

 

2019 yılı ayrıca Norkem'in küresel ürün çeşitlerini genişlettiği bir yıl oldu. Örneğin, Norkem, yangın geciktirici ve İyodin türevleri gibi farmasötik kimyasalları için ideal olan Çinko Boratı ürün çeşitleri arasına dahil etti. Bu yıl ayrıca önceki yılın başarısının üzerine konularak Norkem Gıda Maddeleri serisi daha da genişletildi. Peru, Kamboçya ve Çin gibi birçok ülkede yeni iş ortaklıklarının kurulması da Norkem'in 2019 yılında kapsama alanını daha da genişletmesini sağlamıştır.

 

2020'ye girerken:

Norkem bu yeni on yılı sadece şirketin 50. kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir gurur kaynağı olarak değil, aynı zamanda daha fazla güç ve başarı için bir başlangıç olarak görmektedir. Bu başarı son 50 yıl içinde personelimizin, müşterilerimizin ve tedarikçilerimizin devamlı desteği ve sadakati sayesinde sağlanmıştır; bu vesileyle her birine şükranlarımızı sunarız. Norkem bu desteği yanına alarak çok daha uzun yıllar en yüksek kalitede ürünler ve hizmetler sunmaya devam edecektir.