norkem - Your first link in the chemical chain

13.03.2019

Norkem şirketi BRCGS tarafından AA Sınıfı Ödülüne Layık Görüldü >

Bu sertifika yaptığımız işin yüksek kalitesini doğruladığı için bu haberin müşterilerimiz ve partnerlerimiz tarafından oldukça sıcak karşılanacağından emin olduğumuzu söyleyebiliriz. Tedarik zincirimizin ve üretim proseslerimizin ihtiyaç duyduğunuz değer ve mükemmelliği sağladığından emin olabiliriz.

 

Acenteler & Brokerler için BRGCS, tedarikçi, perakendeci ve müşteri arasında kritik bağlantı olma işlevini görenler için ürün yasallığı, güvenliği ve kalitesi bağlamında açık bir standart sağlar. Norkem, oda sıcaklığında saklanan gıda bileşenlerinin ticaretine destek sağladığı için bu kategoriye girer. Yüksek kalite standartlarına sahip olarak bilinirliğimiz ile tedarikçilerimize pozitif bir etki oluşturabiliriz. Tedarikçilerimiz yetersiz herhangi bir ürünü kabul etmeyeceğimizi bildiklerinden bu, kendi standartlarını yükseltme bağlamında tedarikçilerimizi teşvik eder.

 

Sertifikasyon prosesinin bir parçası olarak, Norkem aşağıdaki alanlarda denetime tabi tutulmuştur:

  • Üst düzey yönetimde bağlılık ve sürekli iyileştirme
  • Tehlike ve risk değerlendirmesi
  • Ürün güvenliği ve kalitesi yönetim sistemi
  • Tedarikçi ve alt yükleniciyle sağlanan hizmetler yönetimi
  • Personel

 

BRGCS kimdir?

Önemli bir marka ve müşteri koruma organizasyonu olan BRGCS'nin amacı imalatçılar tarafından yüksek bir kalite standardının sürekli olarak sağlanmasını garanti altına almaktır. Yiyecek ve içecek sektöründe bilinen bir ad olarak BRCGS sınıflandırmaları, kendi son kullanıcıları için güvenceler arayan öncü perakendeciler tarafından aranan sınıflandırmalardır. NSF International gibi sertifikasyon kuruluşları ile birlikte çalışan BRCGS kalite, güvenlik ve işletimsel standartları inceleyip denetler. BRCGS'den aldığı sınıflandırma sertifikası yardımıyla imalatçılar yasal yükümlülüklerini karşılamış sayılır.

 

NSF International kimdir?

Sertifikasyonumuz, test laboratuvarı Wales içerisinde bulunan NSF International isimli oldukça deneyimli bir organizasyon tarafından sağlanmış bulunmaktadır. Burada geniş bir aralıkta ürünleri endüstri standartlarına göre hem mekanik hem de hijyenik özellikler bakımından test etme yeterliliğine sahiptirler. NSF International, birçok farklı sektörde oldukça saygı görmekte olup, pekçok sertifikasyon kuruluşuna detaylı raporlar ve doğru sonuçlar sağlarlar.