norkem - Your first link in the chemical chain

26.01.2018

Norkem Türkiye yeni başarılara imza atmaya devam ediyor >

GMP+

Yem Güvenliği ve Kalite, hayvan yemi alanında faaliyet gösteren tüm şirketler için en önemli konulardır ve kontrolün kaybedilmesi halinde ciddi sonuçlar ortaya çıkabilmektedir. Riski azaltmak ve kaliteyi artırmak için sistematik bir yaklaşım zorunludur. 

GMP+ öncelikle yemle ilgili gereksinimleri düzenleyerek, tüm yem zincirinde kalite ve güvenliği sağlamak amacıyla geliştirilmiştir. Yaygın kabul gören kalite güvence ve Tehlike Analizi ve Kritik Kontrol Noktası (HACCP) prensiplerini temel almaktadır. Yem ürünlerinin üretim, işleme, satış, depolama ve nakliyesinin kontrollü bir şekilde yapılmasını garanti etmektedir.

Bu bağlamda, Norkem Türkiye'nin (Norkem Kimyasal Maddeler Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti) GMP+ sertifikasını aldığını açıklamaktan memnuniyet duyuyoruz.

Norkem Türkiye, B3: Ticaret, Toplama, Depolama ve Nakliye standardının şartlarını yerine getirmektedir. GMP+ sertifikası, Norkem Türkiye'nin yem güvenliği konusunda çok yüksek standartlara ulaştığını göstermekte ve güvenilirlik, kalite, sürdürülebilirlik ve güvenlik konularında müşterilere ek kalite garantisi sunmaktadır.

Bu sertifika, Norkem Ltd, Norkem BV, Norkem Quimica ve Norkem Srl gibi Norkem Group bünyesindeki diğer ofislerimizi de kapsayan çok tesisli bir sertifikasyon sürecinin parçasıdır.