norkem - Your first link in the chemical chain

04.04.2017

Norkem'in İspanya'daki Büyümesi - Büyüme Devam Ediyor! >

Cheshire merkezli, kimya alanında uluslararası bir distribütör olan Norkem, İspanya bölgesinde yiyecek ve içecek sektöründeki gelişimini duyuruyor.

Norkem UK yönetim kurulu, İspanya bölgesindeki Grup performanslarına ilişkin aşağıdaki duyuruyu yapmıştır.

Norkem, İspanya ve İtalya'daki sıra dışı performansları ile birlikte 2016 süresince tüm bölgeler, kanallar ve ürünler genelinde güçlü bir satış artışına imza attı.

Norkem'e ait bir kaynakta şu ifadeye yer verilmiştir; "Ürünlerimizden ve coğrafi ulaşım alanlarımızdan oluşan portföyümüzün doğal çeşitliliği, genel anlamda Norkem'in dengeli ve kesintisiz büyümesinin bir kaynağıdır. Ayrıca güçlü idari süreçlerimiz ve proaktif yönetim yaklaşımımız aracılığıyla karşılaştığımız fırsatların çoğundan en iyi şekilde yararlama arayışındayız.

İspanya işletmemiz bunun iyi bir örneği; bölgede önemli bir stratejik çeşitliliğe ve organik satış artışına sahibiz ve bu potansiyeli İspanya ve yakın zamanda yeni bir ofis açtığımız İtalya genelinde en üst seviyeye çıkarma taahhüdünde bulunuyoruz.

Bu nedenle de yiyecek ve içecek işletmemiz ile İspanya bölgesine önemli yatırımlar yapma taahhüdünde bulunuyoruz.  Sağlam kazanç elde etmek adına işlemsel süreçlerimiz ve personelimizin tamamı üstlerine düşeni yapmaya hazırdır. Bu önemli girişimi desteklemek adına eksiksiz ürün broşürleri ve ürün programları setimiz artık sizlerle. “