norkem - Your first link in the chemical chain

03.02.2017

Norkem Raporu 2016 Sonuçları ve Sunday Times Liste Başarısı >

Norkem Raporu 2016 Sonuçları ve Sunday Times Liste Başarısı

Birleşik Krallık merkezli uluslararası kimyasal madde distribütörü Norkem, sonuç incelemelerini açıkladı ve Sunday Times başarısını kutladı

Norkem yönetim kurulu, grubun 2016 yılındaki performansı ve Sunday Times'ın hazırladığı başı çeken en iyi 250 Şirket listesine art arda ikinci kez girme başarıları ile ilgili aşağıdaki açıklamayı yaptı.

“Şirketimiz Birleşik Krallık'ta yayımlanan bir ulusal gazete tarafından bir kez daha ülkenin en hızlı büyüyen işletmelerinden biri olarak gösterilmiş olup, art arda iki yıldır kazandığımız bu başarının haklı gururunu yaşıyoruz. 

Halihazırda yüksek olan uluslararası itibarımız Brezilya, Güney Afrika, Çin, Tayland ve Vietnam gibi ülkelerdeki yeni müşterilerle daha da artmaktadır.  Müşterilerimiz, çok yüksek hizmet standartlarımızı ve ihtiyaçlarının hızlı bir şekilde karşılanmasını memnuniyetle karşılamaktadır.  

Hayvan yemi, gıda maddeleri, kimyasallar, ilaç ürünleri ve inşaat gibi çeşitli sektörlerde faaliyet gösteriyoruz ve bu alanlarda ürün yelpazemizi genişletiyoruz.  Örnek olarak, galvanizleme işlemleri için çeşitli kimyasallar, gıda sektörü için Sukraloz ve inşaat için yeni yüzey boyaları geliştiriyoruz.  Ayrıca, gelecek yıl heyecan verici yeni projelere başlamayı planlıyoruz.

Bu arada, yıllar içinde geliştirilerek bazı alanlarda pazar lideri olmamızı sağlayan temel ürünlerimizi de unutmamalıyız; örneğin: Çinko Oksit, Baryum Karbonat, Bakır Sülfat, İyot ve türevleri.  Bu ürünlerin hepsinde dünyanın lider üreticilerinden bazılarını temsil ediyoruz. Norkem Group'un farklı kıtalardaki yirmiden fazla ülkede ürünlerini satmasından dolayı bu üreticilerin de fazlasıyla memnun olduğuna inanıyorum.  Desteklerinden dolayı onlara teşekkür ediyoruz ve dünya genelindeki tedarik kaynaklarımızda, bazıları yirmi yıldan fazla devam edecek uzun süreli ilişkiler kurmayı umuyoruz.

Elde ettiğimiz başarıları dünyanın dört bir yanına dağılmış personelimizin özverili çalışmalarına borçluyuz. Yönetim Kurulu olarak çalışmalarından dolayı onlara teşekkür ediyor ve 2017 yılının yine başarılarla dolu bir yıl olmasını temenni ediyoruz. ”