norkem - Your first link in the chemical chain

31.08.2016

Norkem Group’un Yiyecek ve İçecek Departmanı yılın ilk yarısını rekorla kapattı. >

Genel merkezi Birleşik Krallık'ta bulunan küresel Kimyasal Madde Stokçusu ve Distribütörü Norkem, bu yılın 1. ve 2. çeyreğinde bugüne kadarki en yüksek satış rakamlarına ulaşan Yiyecek ve İçecek Departmanının başarısını kutluyor. Uluslararası yiyecek ve içecek endüstrisine satışlardan sorumlu olan satış ekibi bu başarıyı bazı önemli gelişmelere bağlıyor.

2015 yılında Birleşik Krallık için yeni bir Müşteri Yöneticisi atanması, ekibin bazı önemli müşteriler kazanarak alkolsüz içecek sektörüne yapılan satışlarda etkileyici ve sürekli bir büyüme sağlamasına ve çok güçlü bir performans göstermesine yardımcı oldu.

Bu gelişmeye ek olarak, şirketin katı düzenlemelere tabi olan bu sektörün tüm alanlarında mevzuata uyum çalışmaları sonucunda, Norkem Aralık 2015'te BRC Küresel Acente ve Broker Standardı akreditasyonunu almaya hak kazandı.  BRC Küresel Standartları, Küresel Gıda Güvenliği Girişimi (GFSI) ölçütlerini yerine getirdiği kabul edilen ilk standarttır ve gıda güvenliğinin tüm kilit alanlarında en yüksek yeterlilik seviyelerini sağlamaktadır.

Norkem Yiyecek Ekibinden bir yetkili konuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu: "BRC akreditasyonu ve ayrıca ürünlerimizin satışı için kullandığımız diğer önemli test ve kalite ölçümleri, müşterilerimize bize sürekli iş vermeleri için ihtiyaç duydukları güveni sağlamaktadır. Misyon bildirimizde de belirtildiği gibi – müşterilerimizin tüm kimyasal madde ihtiyaçları için ilk tercih ettiği tedarikçi olmak istiyoruz.

Geniş ürün yelpazemiz ve engin sektör bilgimiz bu amaca ulaşmamızda bize yardımcı oluyor.  Bölümümüzdeki sürekli genişleme sonucunda 2016 yılında şu ana kadar etkileyici bir satış artışı gerçekleştirdik ve bir önceki yılın aynı dönemine göre %56 büyüme sağladık.”

Norkem ayrıca Tarım Kimyasalları, Hayvan Yemi, Tıbbi Ürünler, Endüstri ve İnşaat sektörlerine yönelik çok çeşitli ürünlerin satışını gerçekleştirmektedir.  2015 yılında 160 milyon £'in üzerinde yıllık ciroya ulaşan şirket, tüm sektörlerde istikrarlı büyümesini devam ettirmektedir.