norkem - Your first link in the chemical chain

08.01.2016

Norkem Türkiye Yeni İnternet Sitesi >

İngiltere merkezli kimyasal tedarikçisi ve dağıtıcısı Norkem, Türkiye'de devam eden büyümesini desteklemek üzere yeni bir internet sitesi lanse etti. Yeni internet sitesi, mevcut kullanılabilirlik ilkeleri ile uyumlu olarak, ziyaretçilerin her türde cihazla gezinmesini kolaylaştıran mobil dostu esnek bir tasarım anlayışıyla geliştirilmiştir.

Norkem’in İstanbul'daki yeni ofisi, bölgedeki süregelen büyümenin doğrudan bir sonucudur. Norkem sözcüsü şunları belirtti: “Türkiye kimya endüstrisi için geniş ve büyüyen bir pazar ve bizim için yıllardır harika fırsatlar sunuyor. Yeni ofisimizle, ülkeye bir taahhütte bulunmuş oluyoruz ve ekibimiz müşterilere ihtiyaçları olan ürünleri rekabetçi fiyatlarla sunarak halihazırda etkileyici bir satış artışı gösteriyor.  Aynı zamanda bizi diğer kimyasal dağıtıcılarından ayıran bir özellik olarak, ekstra ücret talep etmeden ek destek hizmetleri sunuyor olmaktan gurur duyuyoruz.”

Yeni internet sitesi www.norkem.com.tr adresinde bulunmaktadır ve Türkiye bölgesindeki ziyaretçilerin Norkem'in geniş ürün ve hizmet yelpazesi hakkında ihtiyaçları olan tüm bilgileri bulabilmelerini sağlamaktadır.  İnternet sitesi tamamen mobil dostu olduğu için ziyaretçiler hareket halindeyken de siteye erişebilecektir.