norkem - Your first link in the chemical chain

16.11.2015

Norkem, Ürünlerini Food Ingredients Europe Etkinliğinde Sergilemeye Hazırlanıyor >

Avrupa’nın önde gelen gıda içerikleri distribütörü Norkem, 1- 3 Aralık 2015 tarihleri arasında Parc des Expositions de Paris Nord, Paris’te gerçekleştirilecek FI Europe fuarına katılan şirketler arasında yerini alacak.

Norkem, 2015 yılında Food Ingredients Europe Fuarı’nda ürünlerini ilk kez sergileyeceğini duyurdu.  1986’dan bu yana gerçekleştirilen Food Ingredients Europe, gıda içerikleri sektöründeki tüm paydaşların bir araya geldiği global bir toplanma yeri özelliği taşıyor. Fi Europe, iki yılda bir Avrupa’nın başlıca kentlerinden birinde gerçekleştiriliyor ve dünyanın önde gelen yiyecek ve içecek tedarikçilerini bir araya getiriyor. Norkem bu pazar sektöründe güçlü satışlara sahip ve FI Europe, şirketin ürünlerini daha geniş bir kitleye tanıtması için ideal bir platform.

Asitler, Jelleştirici Maddeler, Fosfatlar, Koruyucular, Kabartıcı Maddeler ve Tatlandırıcılar dahil geniş bir ürün yelpazesine sahip olan Norkem, müşteri ihtiyaçlarına uygun kişiselleştirilmiş çözümler sunmaktan gurur duyuyor. Bunların arasında nütrasotikler gibi yenilikçi ürün ve çözümler de bulunuyor. Müşteri gereksinimlerini karşılamak üzere sıvıları, süspansiyonları ve kuru ürünleri karıştırma kabiliyetleri ile şirket, kimyasal gereksinimler konusunda ilk tercih edilen tedarikçi olmada kendine güveniyor.

Şirket sözcülerinden biri konuyla ilgili olarak, “FIE’ye ilk kez katıldığımız için yoğun bir etkinlik bekliyoruz.  Burası Norkem’in neler yapabileceğini dünyaya göstermek için harika bir platform. Tarih yaklaştıkça web sitemizi fuar ile ilgili bilgi ve haberlerle güncelliyor olacağız, bu nedenle herkesin sık sık girerek kontrol etmesini tavsiye ediyoruz. Lütfen Paris’e gelerek bizi ziyaret edin ve size neler sunabileceğimizi göstermemize izin verin,” diyor.