norkem - Your first link in the chemical chain

04.03.2015

Norkem Group 2014 ticari durum değerlendirmesi >

Belirsiz ekonomik raporlar etrafında yoğunlaşan yeni zorluklarla karşılaşmasına rağmen, Norkem 200 milyon Euro'ya yaklaşan Grup satışıyla mükemmel bir yılı daha geride bıraktı.

Birleşik Krallık, İspanya, Hollanda ve Çin'de bulunan tüm Grup şirketlerinde olumlu ilerlemeler kaydedildi.  Ana ürünlerimize odaklanma stratejimiz, hem yeni müşterilerin hem de yeni bölgelerin eklenmesiyle başarısını kanıtladı.  Grubumuz şu anda yüzün üzerinde ülkede ürün satmakta ve satın almaktadır.  Bu trendin devam etmesini bekliyoruz ve dahası Türkiye, Güney Afrika ve İtalya'da yeni ofisler açıyoruz.

Çok geniş ürün yelpazemizle hayvan yemi, tıbbi ürünler, inşaat, yiyecek-içecek ve tarım kimyasallarıyla ilgili sektörler dahil birçok farklı sektöre hizmet veriyoruz.  Olumlu ilerlemelerin kaydedildiği başlıca ürünler Bakır Sülfat, Manganez Bileşikleri, Çinko Oksit, İyot ve İyotlu Tuzlar olup, bu ürünlerin tamamında devam eden bir büyüme potansiyeli görüyoruz.

Bina süspansiyon sistemleri bölümü, yüzey boyaları gibi çıkarttığı yeni ürünlerle Avrupa genelinde ilerleme kaydetmeye devam ediyor.  Amerika bölümümüz özellikle tuğla pigmenti satışlarında başarılı bir artış elde etti. 

Norkem, politikası gereği dünyanın önde gelen üreticileriyle çalışmakta ve böylece hizmet sunduğu sektörlerde kalite sistemlerine tam uygunluğun garanti edilmesi için sadece en iyi malzemeleri sağlayabilecek tedarikçilerin seçilmesini hedeflemektedir.  Her zaman olduğu gibi, deneyimli ve uzman personelimiz taleplerinizi en kısa sürede yanıtlamaya daima hazırdır.