norkem - Your first link in the chemical chain

21.07.2015

Norkem için Yeni Mobil Duyarlı İnternet Sitesi >

Kimyasal tedarikçi ve distribütör olan Norkem, çevrimiçi varlığını güçlendirmek üzere yeni geliştirilmiş web sitesini hizmete sundu. Değişiklikler mevcut kullanılabilir kılavuzlarla uyumludur ve kullandıkları cihaza bağlı olmaksızın internet sitesi ziyaretçilerinin gezinmelerini kolaylaştırmak için mobil dostu duyarlı bir tasarımı birleştirmektedir. Site mevcut canlı ve parlak tasarımını korumaktadır.

 

Arana motoru Google'ın mobil dostu algoritmasının yeni sürümü ışığında ve bu sürüm ile aynı zamanda yapılan bir duyarlı tasarım güncellemesi ile Norkem ürünlerini arayan müşteriler hareket halindeyken bile kolaylıkla bulabileceklerdir. İstatistikler internet sitesini ziyaret edenlerin yaklaşık %25'inin mobil cihazı olduğunu göstermektedir ve tüm ziyaretçilerin aynı tarayıcı deneyimine sahip olmalarını sağlamak için bir güncelleme kaçınılmazdı.

 

Norkem'de Group ICT Yöneticisi olan Graham Heath şöyle açıklıyor: “Müşterilerimiz ürünlerimize gözatmak ve bizimle iletişime geçmek için modern ve basit bir yol arıyorlardı, ve bu duyarlı internet sitesi tasarımı müşteri deneyimlerini geliştirme isteğimizi yansıtmaktadır. Müşterilerimizin yoğun olduklarını biliyoruz ve çoğunlukla hareket halindeyken web de gezindiklerini biliyoruz, bu nedenle ister  telefonda, ister tablette veya dizüstü bilgisayarda bakıyor olsunlar, yeni sitenin iyi bir deneyim sağlaması bizim için önemliydi.”