norkem - Your first link in the chemical chain

27.10.2015

Norkem, Gıda ürün portföyünü ve müşteri tabanını genişletiyor ve BRC statüsüne güveniyor >

Global kimyasal madde distribütörü Norkem, BRC akreditasyonu alma konusundaki kesin kararının yanı sıra, gıda ürünleri portföyünü ve müşteri tabanını genişlettiklerini duyurdu.

Avrupa Gıda ve İçecek sanayisinde halihazırda sağlam bir konuma sahip olan Norkem, ürün portföyünü ve müşteri tabanını daha da geliştirmek için ilave deneyimli çalışan takviyesi yaparak ekibini genişletti.

Norkem Gıda ve İçecek ekibinin şefi Jonathan Wiper, aynı zamanda Norkem'in gıda endüstrisindeki büyük global tedarikçi konumunu daha da sağlamlaştıracak olan BRC akreditasyonu almak için kararlı olduklarını da belirtti.

Norkem, Avrupa Gıda Sanayisine tavsiye, destek ve arz çözümleri sunacak olan ve deneyimli kişilerden oluşan bir ekibin bulunacağı, bu yıl Aralık ayında Paris'te yapılacak olan FI Europe'ta sergi açarak varlığını kuvvetlendirmeye devam edecek.  Hem küçük hem de büyük çaplı müşteriler, gereksinimlerini tartışmak üzere bu etkinliğe katılmaya teşvik ediliyorlar.

QHSE (Kalite, Sağlık, Güvenlik ve Çevre) ve Geliştirme ekiplerinin son zamanlardaki büyümesi sayesinde Norkem, ürünlerinin geçerli yasalarla tamamen uyumlu olmasının verdiği güvenceyle sayıları git gide artan müşterilere ürünler ve çözümler sunabiliyor.