norkem - Your first link in the chemical chain

01.11.2014

EuroTier Fuarında Norkem Vitrinindeki Ürün Yelpazesi >

Katkı maddeleri, eser elementler ve takviyelerin önde gelen bir tedarikçisi olan Norkem, bu yıl Hanover, Almanya’daki EuroTier etkinliğine katılacak. EuroTier, hayvan üretimi için dünyanın önde gelen ticaret fuarlarından biridir.

Norkem, aşağıdaki kategorilerde çözümlerle katılımda bulunacaktır:

  • Temizlik ve dezenfeksiyon ürünleri

  • Hazır yem karışımları

  • Mineraller

  • Fosfatlı yemler

  • Destek yemleri

  • Meme koruyucu merhemler

  • Vitaminler ve aktif maddeler

Norkem de bu endüstri sektöründeki kapsamlı ürün serisini tanıtacaktır. Hayvan yem takviyeleri alanında Birleşik Krallık’ta liderdir ve tüm ürün yelpazesini uluslararası çapta dağıtmaktadır.

Norkem Grubu İdari Direktörü Alan Nicholson, “EuroTier Norkem Grubu için her zaman başarılı bir etkinlik olmuştur, bu yılın EuroTier’ının şimdiye kadarki en yoğun katılımlı sergi olması bekleniyor. Önde gelen uluslararası bir şirket olarak, burada olmamız gerekiyor ve bunun için de, geçmişteki EuroTier etkinlikleri bize 50’nin üzerinde farklı ülkeden ipuçları sağladı,” dedi.

Etkinliğin Stand Müdürü olan Kate Ashley ise, “Bu etkinliği muazzam bir başarıya dönüştürmeye kendimizi tamamen adadık ve standımızda 6 farklı dil konuşan 15 personel üyemiz çalışacak,” diye konuştu.

Nicholson, “Birçok niş pazarda faaliyet göstermekteyiz ve hayvan yemi, Norkem için en önemli sanayi sektörlerinden biridir,” açıklamasında bulundu. “Ziyaretçilerin, deneyimli satış ekibimizle konuşma fırsatı olacak, umarız yeterince soruyla donanmış olarak gelirler ki, biz de ürünlerimize dair haberleri yayabilelim.”

Norkem’in özel satış ekibi, ürün yelpazesi dahilinde mevcut birçok ürüne dair tavsiyelerde bulunmak ve bunların farklı ihtiyaçlara uyacak şekilde nasıl ayarlanabileceğini açıklamak üzere EuroTier’da hazır bulunacak.

EuroTier etkinliği 11 ila 14 Kasım 2014’te Hanover Sergi Alanı, Almanya’da gerçekleşmektedir. Norkem’i Salon 16 Stand H09’da ziyaret edebilirsiniz.