norkem - Your first link in the chemical chain

16.10.2014

Norkem, iyot türevlerinin çeşitliliğini artırıyor >

İyot türevleri birçok farklı pazarda kullanılmaktadır ve ham iyot, potasyum ve sodyum iyodür, potasyum, kalsiyum ve sodyum iyodat ve povidon iyodin dahil çok sayıda ürünü kapsamaktadır.

Kısa bir süre önce ürün portföyüne, temel olarak aktif farmasötik maddelerin üretilmesinde kullanılan metil iyodür, gümüş iyodür, periodik asit, Diiodo salisilik asit ve Etilen diamin dihidro iyodür eklenmiştir. Metil iyodür, anti-kolesterol ilaçlarının üretiminde kullanılırken periodik asit, akciğerlerin işlevlerini yerine getirmesine yardımcı olan ilaçların üretilmesinde kullanılmaktadır. Diiodo salisilik asit, veterinerlik sektöründe kullanılan ilaçların üretilmesinde kullanılan bir üründür.

Norkem, farmasötik sektörüne ilişkin engin deneyime sahiptir ve müşterilerin, katı kanun ve yönetmelikler uyarınca ürün tedariki güvenliğini sağlama konusunda karşılaştıkları sorunları çok iyi anlamaktadır. Kalite Bölümümüz, Ticari ekibimizle yakın bir işbirliği içinde çalışarak, tedarik zincirinin yürürlükteki mevzuata uygunluğunu garanti etmektedir. Norkem Group ayrıca ürünlerinin iyotlu sofra tuzu üretiminde kullanıldığı Gıda sektörüne ve iyot türevlerinin besin değerinin arttırılmasında kullanılan yem maddelerinin üretimi ile Hayvansal gıda sektöründe de yoğun şekilde dağıtım ve satış yapmaktadır.