norkem - Your first link in the chemical chain

10.06.2014

Norkem, Avustralya Ofisine Yeni Çalışanlar Atadı >

Bir uluslararası kimyasal madde dağıtım şirketi olan Norkem, yeni bir kilit personelin atanmasıyla birlikte Avustralya ofisinin genişletildiğini duyurdu.

Norkem, Sayın Amit Bhaskar'ı Sydney ofisinde Ürün Müdürü olarak görevlendirdiğini duyurdu.  Hindistan kökenli olan Sayın Amit son on yıldır Avustralya'da kimyasal madde dağıtım sektöründe görev yapmaktadır.  Şirketimize yeni pazarlar, özellikle de madencilik, petrol ve doğalgaz endüstrileriyle ilgili bilgi birikimini aktaracak ve ekibimizin Avustralya'daki Dağıtım satışlarının çeşitlendirmesine yardımcı olacaktır.

Genel Müdür Graham Lewis konuyla ilgili görüşünü paylaştı; “Sayın Amit'in bu zorlu görevde işe başlamasından dolayı mutluyum. Grup'un başarısında önemli bir rol oynayacağını düşünüyorum. Sayın Amit, halen gelişmekte olduğumuz pazarlarda değerli bilgilere ve deneyime sahiptir. Yeni pazarlardaki pozisyonumuzu güçlendirmek ve mevcut alanlarda hizmetler oluşturmak için Sayın Amit'in uzmanlığından istifade etmeyi umuyoruz.”

Norkem; hayvan yemi, yiyecek ve içecek gibi birçok farklı pazarda ve geniş bir yelpazede endüstriyel ve özellikli kimyasal madde konusunda faaliyet göstermektedir.