norkem - Your first link in the chemical chain

07.03.2014

Norkem İspanya, Satışlardaki Güçlü Yükselişini Kutluyor >

2008 yılında kurulduğundan bu yana Norkem İspanya, €11 Milyon Euro'nun üzerindeki cirosuyla satışlarda önemli bir gelişme göstermiştir.

Bölgesinde yıllardır sürdürdüğü yükselişin ardından Norkem Quimica S.L., 2013 yılında 11M €'luk satış rakamına ulaşmış ve 2014 yılı için 14m €'nun üzerinde bir satış rakamı hedeflemektedir.

Başarısı büyük ölçüde geniş ürün yelpazesine ve şu anda 10 kişiye çıkan satış ekibinin gayretli çabalarına dayanmaktadır.

Norkem İspanya ofisi kimyasal madde dağıtımını yalnızca İspanya'da değil, Portekiz, İtalya, Kuzey Afrika, Latin ve Orta Amerika'da da desteklemektedir.

Bu başarı hikayesi, Ticari Direktör olan Felipe Brizuela tarafından şu şekilde özetlendi; “İspanya genel olarak kimyasal madde endüstrisi için geniş ve büyümekte olan bir pazardır ve mükemmel bir fırsat barındırmaktadır. İspanya'da her geçen gün genişleyen bir erişime sahibiz ve kimyasal dağıtımın her alanında büyük işler başarmamız için çalışan özel bir ekibimiz var. İspanya'daki operasyonlarımızın yanı sıra İtalya, Brezilya, Şili, Arjantin ve Kolombiya'da da hızla ilerliyoruz.”

Felipe sözlerine şu şekilde devam etti; “hedeflerimizi kesinlikle satışlarımızı ve servis seviyelerimizi yükseltmekle sınırlandırmıyoruz, en az bunlar kadar önem taşıyan bir konu olan, kalite sistemlerinin kurulmasına da odaklanıyoruz. Halihazırda ISO 9001 onayını almış buluyoruz ve 2014 yılında Yem Endüstrisindeki konumumuzu daha da güçlendireceğine inandığımız GMP+ sertifikasını almayı hedefliyoruz.” 

Norkem'in İspanya ofisi Hayvan yemi, seramik, gübre ve farmasötik dahil birçok farklı sektörün tedarik zincirinde lider konumda bulunuyor.