norkem - Your first link in the chemical chain

17.10.2013

Norkem çalışanları Frankfurt'taki CPhI Etkinliğine katıldı. >

Norkem bu yıl Almanya'nın Frankfurt kentinde düzenlenecek CPhI fuarına kalabalık bir ekiple gidiyor. CPhI, farmasötik üretimi ve dağıtımı konusunda dünyanın önde gelen ticaret fuarıdır.

Avrupa'nın en büyük Farmasötik etkinliği konumunda olduğundan CPhl'yi Dünya Çapında 140 ülkeden 30.000'den fazla katılımcının durumlarını göstermek için ziyaret etmesi beklenmektedir.

Norkem de bu endüstri sektöründeki kapsamlı ürün yelpazesini sunacaktır. Birleşik Krallık'ta farmasötik kimyasal madde tedariki alanında lideriz ve eksiksiz bir ürün yeypazesini uluslararası dağıtmaktayız.

Norkem bu etkinlikte Grup Genel Müdürü Alan Nicholson ve Geliştirme Müdürü Ian Connolly de dahil olmak üzere tam kadro temsil edilecektir. Halihazırda, etkinlik haftası boyunca toplantılar ve tartışmalar yürütmek üzere mevcut ve potansiyel müşterilerle önceden irtibat kurulmaya başlanmıştır.

Temel olarak, İyot ürünleri yelpazemize odaklanacağız ve yeni bir Farmasötik broşürü yayınlayacağız.  Personelimiz ayrıca oldukça geniş ürün yelpazemizin diğer ürünlerini ve bunların her bir müşterinin ihtiyaçlarına göre nasıl özelleştirilebileceğini de anlatacaktır.

“Katılımcıların Norkem ile güvenli ellerde olacaklarını anlamalarını istiyoruz. Hakim bir tedarik ortağı olarak geniş bir yelpazede API, ara madde ve Çok sayıda API, ara madde ve ayıraç sunmaktayız, Norkem farmasötik sektörünün karmaşıklığını ve taleplerini tam olarak anlamaktadır.” diyor, Grup Genel Müdürü Alan Nicholson.

CPhI fuarı 22 - 24 Ekim 2013 tarihleri arasında Almanya'nın Frankfurt kentinin Messe kasabasında gerçekleştirilecektir.