norkem - Your first link in the chemical chain

11.07.2013

Norkem'in Yeni Web Sitesi Yayında >

Güncellenen web sitesi, web sitesinin daha kapsamlı ve kullanıcı dostu bir çevrimiçi kaynağa dönüşmesine yardımcı olacak yepyeni bir tasarıma, daha kolay bir gezinme yapısına ve çok sayıda işlevsel iyileştirmeye sahiptir.

Grup Genel Müdürü Alan Nicholson konuyla ilgili şu açıklamada bulundu; “Yeni Norkem web sitesi güvenilir ve bağımsız kimyasal madde tedarikçisi arayan kişilere yönelik kullanımı ve okuması kolay bir kaynak sunmayı hedeflemektedir.”

“Ziyaretçilerimize yeni ürünler ve gelişmiş çevrim içi kimyasal madde teknik özellikleri hakkında çok kapsamlı bilgi sunmanın yanı sıra ziyaretçilerimizin web sitemiz hakkında geri bildirimlerde bulunmalarını da teşvik ediyoruz. Yıllardır müşterilerimize kulak veriyor, web sitelerimizin içeriklerini doğrudan müşterilerimizden aldığımız geri bildirimlere göre şekillendiriyor ve daima hizmetlerimizi geliştirmenin yeni yollarını arıyoruz.”

Nicholson açıklamasına şu şekilde devam etti; “Yeni sitenin hayata geçirilmesi aynı zamanda Norkem'in müşteri ve tedarikçileriyle daha fazla yakınlaşma çabasını da göstermektedir. Norkem web sitesini geliştirmemizin amacı ürünlerimizi daha açık ve anlaşılabilir bir şekilde göstermektir. Daima en üst düzeyde değer ve yüksek müşteri memnuniyeti sağlamak için gayret ediyoruz ve yeni web sitemizi yayınlamış olmanın heyecanını duyuyoruz.”

“Ziyaretçilerimize kapsamlı ve ayrıntılı bilgiler sunmanın yanı sıra, yeni web sitemiz ayrıca uluslararası ölçekte pazar farkındalığını ve markamızın gücünü yükseltme hedeflerimize ulaşmamızda da önemli bir rol oynayacaktır.”