norkem - Your first link in the chemical chain

22.02.2013

Norkem, 2012 satışlarının değerlendirmesini yayınladı >

Norkem Grup Genel Müdürü Alan Nicholson, performansları ve karşılaştıkları zorluklar hakkında şu açıklamayı yaptı.

“2012 yılı bıyunca tüm Devlet Kurum ve Kuruluşlarının AB genelindeki ekonomik bozukluğun giderilmesi adına attıkları adımlara rağmen devam eden belirsiz dönem içinde başarılı çalışmalar yürüttük. Ancak, Norkem Group, 150 milyon € olarak tahmin edilen grup satışlarıyla bu yıl iyi bir performans sergiledi.

Avrupa dışında büyüme stratejimiz sayesinde Çin ve Avustralya ofislerimizle büyüme elde ettik. Çinli meslektaşlarımız, Çinli tedarikçilerle yakın ilişkiler kurma ve Vietnam, Tayland ve Endonezya'da yeni pazarlar geliştirme konusunda oldukça başarılı oldular.

Avustralya'da inşaat, hayvan yemi ve tarım kimyasalları sektörlerindeki satışlarla ticaret hacmimizi yükseltmeye devam ediyoruz ve faaliyet gösterdiğimiz sanayi dallarını çeşitlendirmeye yakında başlayacağız.

Zorlu pazar koşullarına rağmen Avrupa'daki ticari faaliyetlerimiz, İspanya, Danimarka ve Birleşik Krallık ofislerimizdeki çalışanlarımızın çabaları sayesinde tüm sektörlerdeki artan satışlarımız ile iyi bir performans sergiliyor. Geliştirme bölümümüz bu yıl ürün yelpazemize yeni ürünler ekledi ve 2013 yılında ürün yelpazemizin daha da genişlemesini bekliyoruz.

ABD ve Şili'de ofislerimizi açtığımızı belirtmekten mutluluk duyuyorum. Şili ofisimiz şimdiden Brezilya, Şili ve Kolombiya'da düzenli bir iş akışı kurmayı başarmıştır ve gelecek için yüksek beklentiler sunmaktadır.

Süspansiyon ticaretimiz iyi neticeler vermeye devam ediyor ve özellikle de uzman yüzey boyalarının piyasaya sürülmesiyle müşterilerimize ürün yelpazelerine eklemeleri için çok daha geniş tuğla renk seçenekleri sunabiliyoruz.

Hepimizin bildiği gibi her işletmenin başarısı çalışanlarının emeklerine ve hem müşterilerinin hem de tedarikçilerinin sürekli olarak desteklenmesine bağlıdır. Norkem Group ile bağlantılı tüm çalışanlarımıza, müşteri ve tedarikçilerimize teşekkürlerimi sunmayı bir borç biliyor ve başarılı yarınlarda birlikte olmayı temenni ediyorum.”