norkem - Your first link in the chemical chain

Haber Arşivi >

Bu haber arşividir. Tüm geçmiş haber makaleleri burada bulunabilir.

31.08.2016

Norkem Group’un Yiyecek ve İçecek Departmanı yılın ilk yarısını rekorla kapattı.

Genel merkezi Birleşik Krallık'ta bulunan küresel Kimyasal Madde Stokçusu ve Distribütörü Norkem, bu yılın 1. ve 2. çeyreğinde bugüne kadarki en yüksek satış rakamlarına ulaşan Yiyecek ve İçecek Departmanının başarısını kutluyor. 

09.03.2016

Norkem Raporu 2015 Sonuçları ve Sunday Times Liste Başarısı

Cheshire'lı uluslararası kimyasal madde distribütörü Norkem, sonuç incelemelerini açıkladı ve Sunday Times başarısını selamladı.

08.01.2016

Norkem Türkiye Yeni İnternet Sitesi

İngiltere merkezli kimyasal tedarikçisi ve dağıtıcısı Norkem, Türkiye'de devam eden büyümesini desteklemek üzere yeni bir internet sitesi lanse etti. Yeni internet sitesi, mevcut kullanılabilirlik ilkeleri ile uyumlu olarak, ziyaretçilerin her türde cihazla gezinmesini kolaylaştıran mobil dostu esnek bir tasarım anlayışıyla geliştirilmiştir. 

16.11.2015

Norkem, Ürünlerini Food Ingredients Europe Etkinliğinde Sergilemeye Hazırlanıyor

Avrupa’nın önde gelen gıda içerikleri distribütörü Norkem, 1- 3 Aralık 2015 tarihleri arasında Parc des Expositions de Paris Nord, Paris’te gerçekleştirilecek FI Europe fuarına katılan şirketler arasında yerini alacak.

27.10.2015

Norkem, Gıda ürün portföyünü ve müşteri tabanını genişletiyor ve BRC statüsüne güveniyor

Global kimyasal madde distribütörü Norkem, BRC akreditasyonu alma konusundaki kesin kararının yanı sıra, gıda ürünleri portföyünü ve müşteri tabanını genişlettiklerini duyurdu.

21.07.2015

Norkem için Yeni Mobil Duyarlı İnternet Sitesi

Kimyasal tedarikçi ve distribütör olan Norkem, çevrimiçi varlığını güçlendirmek üzere yeni geliştirilmiş web sitesini hizmete sundu. Değişiklikler mevcut kullanılabilir kılavuzlarla uyumludur ve kullandıkları cihaza bağlı olmaksızın internet sitesi ziyaretçilerinin gezinmelerini kolaylaştırmak için mobil dostu duyarlı bir tasarımı birleştirmektedir. Site mevcut canlı ve parlak tasarımını korumaktadır.