norkem - Your first link in the chemical chain

Haber Arşivi >

Bu haber arşividir. Tüm geçmiş haber makaleleri burada bulunabilir.

11.06.2020

Norkem, COVID-19 Salgını Sırasında El Temizleme Jeli, El Dezenfektanı ve Temizleme Kimyasalları Tedarik Etmeye Devam Ediyor

Devam eden COVID-19 Koronavirüs pandemisi son birkaç aydır dünyayı sarstı. Birçok endüstride pandemi nedeniyle değişiklikler ve dönüşümler yaşandı ve yaşanmaya devam ediyor ve bu durum kimyasal madde tedarik endüstrisinde de çok farklı değil.  Üstüne üstlük, toplumlar pandemiyi kontrol altına almaya çalışırken çeşitli ham maddelere olan talepte büyük bir artış yaşanıyor. Virüsün kontrol altına alınmasının temel yöntemlerinden bir tanesi, ellerin düzenli olarak detaylı şekilde yıkanması yönünde toplum bilincinin ve farkındalığının arttırılmasıdır. Güncel resmi mevzuatlarca önerildiği şekilde eller sık sık ve en az yirmi saniye süreyle yıkanmalıdır. Neticesinde sıvı el sabunları, el dezenfektanları ve sabunlara olan talep, pandemi sırasında hem ticari ölçekte hem de endüstriyel ölçekte roket gibi fırladı ve üreticiler bu talebi karşılamakta zorlanıyorlar.  

 
06.04.2020

Norkem: COVID-19 Bildirimi

Norkem ailesi olarak, kısa bir süre önce dünyayı etkisi altına alan COVID-19 salgınından etkilenen herkese en içten dileklerimizle geçmiş olsun diliyoruz. Birçok işletme ve endüstrinin daha önce eşi görülmemiş ölçekte zor zamanlardan geçtiğini ve küresel bir belirsizlikle karşı karşıya olduğunu çok iyi anlıyoruz. Norkem çok sayıda endüstriye ve sektöre hizmet vermektedir ve bunlardan bazıları yeni ortaya çıkan zorluklarla karşı karşıyadır. 

 

13.03.2020

Norkem şimdi de Yem sınıfı %75 Çinko Oksit tedarik etmeye başladı

Norkem, ürün yelpazesini yeni bir Çinko Oksit sınıfıyla genişlettiğini duyurmaktan mutluluk duyar. Yem Sınıfı %75 Çinko Oksit, Norkem'in ürün portföyünün yeni üyesidir ve halihazırda oldukça kapsamlı olan Çinko Oksit serimize tamamlayıcı yeni bir ekleme olarak gelmiştir.  

 

 
06.02.2020

Norkem Haberleri: ChemUK Sergisi

 

Birleşik Krallık merkezli lider bir uluslararası kimyasal madde tedarikçisi ve dağıtıcısı olan Norkem, Mayıs ayında ChemUK 2020 fuarına katılacağını duyurmaktan büyük mutluluk duyuyor.Görece yeni bir fuar olan ChemUK'ye Norkem ilk defa katılıyor.

Birleşik Krallık Kimyasal Endüstrileri Tedarik Zinciri Sergisi, kısa adıyla ChemUK 13 ve 14 Mayıs tarihlerinde Birleşik Krallık', Manchester, Trafford City'de gerçekleştirilecektir.

27.01.2020

2020: Norkem, 50. Yılını Kutluyor

Norkem’in 50. Yılı: 

Norkem bu yılın şirket tarihinde özel bir kilometre taşı olduğunu duyurmaktan memnuniyet duymaktadır. 2020 yılı, 1970'de kurulan Norkem'in 50. yılıdır. Kimyasal maddelerin dünya genelinde taşınması ve dağıtılması konusunda uzman bir küresel dağıtım Grubunun ilk adımları elli sene önce atıldı. 

 
20.12.2019

Yiyecek ve İçecek ekibi 2019 boyunca önemli oranda büyüme gerçekleştirdi

2019, Yiyecek ve İçecek sektöründeki eski tonaj rekorlarını kıran Norkem’in Yiyecek ve İçecek departmanı için harika bir yıl olmuş görünüyor. Ekibin ürün yelpazesindeki genişleme bu yılın toplam cirosunda olumlu bir artışa yol açtı.