norkem - Your first link in the chemical chain

Haber Arşivi >

Bu haber arşividir. Tüm geçmiş haber makaleleri burada bulunabilir.

11.08.2021

Norkem'in İyot Türevi Ürün Serisi Dünya Genelindeki Yüksek Talebi Karşılıyor

Kimyasal madde tedarik dünyasında bazı ürünler zaman zaman yüksek taleple karşılaşır. Kimyasal madde endüstrisindeki herkesin bildiği gibi, bazı kimyasal maddelere ani şekilde yüksek talep oluşur. Bu ani talep artışları bazen yeni çıkarılan devlet onayları, bazen yakın zamanda geçen bir FDA onayı, bazen de sadece araştırmaların artmasından kaynaklanır. Geçtiğimiz aylarda Norkem gibi kimyasal madde tedarik şirketleri, birçok farklı sektörden iyot ve iyot türevi ürünlerine karşı yüksek bir taleple karşı karşıya kaldılar. Bu da bazılarının iyot tedarik etmekte zorlandığı anlamına gelebilmektedir. 

26.07.2021

Norkem ürün serisi, Birleşik Krallık'taki yeni şeker ve tuz vergisinden kaçınmanıza nasıl yardımcı olabilir?

Norkem olarak, endüstriyel ihtiyaçlarınız ne olursa olsun karşılayabileceğimiz kimyasal maddelerin, gıda ürünlerinin ve katkı maddelerinin lider tedarikçilerinden biri olmaktan gurur duyuyoruz.   Özellikle son yıllarda büyük değişikliklere maruz kalan sektörlerin başında gıda ürünleri sektörü gelmektedir: gıda ürünlerinde ve katkı maddelerinde daha sağlıklı ve besleyici seçeneklere ve gıda ürünlerinde ve içeceklerde daha düşük şeker ve tuz içeriklerine doğru bariz bir eğilim görülmektedir.  

09.06.2021

Şirketle İlgili Güncel Bilgi: Norkem'in İspanya Şubesi Büyüyor

Norkem, İspanya şubesinin başarılı bir çeyrek dönem geçirdikten sonra birden fazla sektöre açıldığını ve heyecan verici bir büyümeye gittiğini duyurmaktan memnuniyet duyuyor. 2021’de Norkem’in global bölümleri giderek güçleniyor. Bunun sonucunda, kimyasal tedarik zincirinde Norkem'in lider olarak kalmasını sağlayan bir dizi önemli alanda son birkaç ayda büyüme gözlendi.   

 
07.05.2021

Norkem Temmuz Ayında The Ingredients Show'a Katılacak

Norkem'in temmuz ayında İngiltere Birmingham'da düzenlenecek The Ingredients Show'a katılmak için yerini ayırttığını duyurmaktan memnuniyet duyuyoruz. Birleşik Krallık'ın gıda takviyeleri ve besin katkı maddelerinin sergilendiği, gıda ve içeceğe dayalı en özel etkinliği The Ingredients Show 5-7 Temmuz tarihleri arasında NEC'de gerçekleşecek. Norkem'in sergisi ürün yelpazemizdeki en heyecan verici güncellemelerden birini, yani GOFOS portföyümüzü ve de genişleyen kenevir ürünleri ailemizi içerecek. 

 
08.04.2021

Yüksek lif içeren gıda takviyeleri COVID-19 ile mücadeleye nasıl katkı sunar?

Norkem'de, COVID-19 ile mücadeleyi desteklediğimiz için gurur duyuyoruz. Gerek sağlık sektörüne en ihtiyaç duyulan kimyasalları sağlayarak gerek laboratuvar ürünlerini tedarik etmelerine yardımcı olarak pandemide hayati öneme sahip sektörlerin çalışmaya devam etmesine katkı sunuyoruz; geçen yıl boyunca kimyasal tedarik hizmetine devam ettik.

 

Yakın zamanda yapılan çalışma Norkem'in beklenmedik başka bir yolla da katkı sunduğunu ortaya çıkardı: kalitesi yüksek lif içeren besin takviyeleri tedarik ederek. COVID-19 hastalarında görülen belirtiler üzerine yapılan bir çalışma, yüksek lif içerikli diyetin insanların COVID-19'un etkilerini, özellikle de bağırsaklardaki enflamasyonla görülen "Uzun Covid" belirtilerini atlatmalarına yardımcı olduğunu ortaya koyuyor.

 
10.02.2021

Brexit Sonrasında GOFOS Tedariki Güçlü Bir Şekilde Devam Ediyor

GOFOS'u tüm Birleşik Krallık'a dağıtan tedarik zincirinin önemli bir parçası olan Norkem, şeker ikamesi taleplerinde artış olduğunu bildirdi. GOFOS'un üretici şirketi Galam'ın memleketi İsrail ile AB arasındaki Brexit ticari anlaşma görüşmelerinde, iki ülke arasındaki ticaretin geliştiği görüldü. Bu durum, GOFOS'un Birleşik Krallık'ta daha yaygın şekilde dağıtılmasının yolunu açıyor.