norkem - Your first link in the chemical chain

Haber Arşivi >

Bu haber arşividir. Tüm geçmiş haber makaleleri burada bulunabilir.

04.02.2022

Yüzey Kaplamaları: Seramikleriniz yeni sezonun modasına uygun mu?

Tam olarak Paris veya Milano podyumları gibi olmayabilir. Ama tuğla, fayans ve seramik sektöründe olan herkesin çok iyi bildiği gibi modaya endeksli bir endüstride faaliyet gösteriyorlar.

03.02.2022

2021 Değerlendirmesi: Zorluklardan Güç Almak

Yeni bir yılın başlangıcındayız ve COVID salgınına karşı yürütülen mücadele hâlâ herkesin zihninde önemli bir yere sahip. En azından ülkenin uzun bir kapanma dönemine girdiği 2021 başına göre daha iyi bir konumda olmamıza şükredebiliriz.

17.01.2022

Tatlandırıcılar lezzetli ikramların sağlıklı beslenme ile dengelenmesine nasıl katkıda bulunur?

Suçluluk duymadan tatlı yemek mümkün mü? Bu soruları pek çok insana sorarsanız muhtemelen "hayır" yanıtını alırsınız. Tatlı şeyleri ne kadar sevsek de bugünlerde tatlılardan atıştırmalıklara ve gazlı içeceklere kadar her şey sağlık uyarısı taşıyor.

01.12.2021

GOFOS diyet lifi alımını artıran lezzetli bir çözüm sunar.

Britanyalı yetişkinlerin diyet lifi alımı endişe verici düzeyde düşüktür. Gıda ve İçecek Federasyonu (FDF) tarafından açıklanan rakamlara göre yetişkinlerin yalnızca %9'u önerilen günlük 30 g lifi alıyor.

29.10.2021

Kenevir Gıda Ürünleri: Sağlığınız İçin İyi, Çevre İçin Mükemmel

Kenevir geleneksel olarak, kumaş ve tekstilden kağıt ve ipliğe kadar pek çok şeyin üretiminde kullanılabilecek bir lif kaynağı olarak yetiştirilir. 

 

Son zamanlarda kenevirin ticari bir gıda kaynağı olarak kullanılması konusuna giderek daha fazla ilgi gösteriliyor. Kenevir tohumları protein ve besin değeri açısından zengindir ve un, yağ, hayvansal gıda içermeyen süt ve protein tozu gibi ürünlerin imalatında işlenebilir.

 

01.09.2021

Norkem, Eylül ayında ChemUK fuarında sizlerle

Norkem, Eylül 2021'de düzenlenecek, Birleşik Krallık'ın önde gelen kimyasal madde tedarik fuarı ChemUK'de sizlerle birlikte olacağını duyurmaktan mutluluk duyuyor. Birleşik Krallık'ın Kimyasal Madde Endüstrisi Tedarik Zinciri Fuarı olan ChemUK, sırasıyla bir Fuara ve bir konuşmacı programına ev sahipliği yapacak ve Birleşik Krallık'ın kimyasal madde, biyokimyasal, kimyasal işleme ve kimyasal ürün formülasyon endüstrilerinin kilit oyuncularını bir araya getirecektir.