norkem - Your first link in the chemical chain

Haber Arşivi >

Bu haber arşividir. Tüm geçmiş haber makaleleri burada bulunabilir.

10.08.2023

Norkem, iyodin türevleri satışlarını genişletmeye devam ediyor.

Kimya endüstrisinde, her türlü farklı amaca hizmet eden sektörler arasında kullanımı oldukça yaygın olan bazı maddeler vardır.

Her amaçla kullanılan bu kimyasallardan biri de potasyum iyodürdür.  Ancak bu, sokaktan geçen ortalama bir insanın bilebileceği türden bir kimyasal değildir.  Kokusuz, yanıcı olmayan, suda çözünen, beyaz ile şeffaf arası kristal görünümlü bir maddedir; oldukça sıradan olduğu söylenebilir.

10.08.2023

ProteVin geliştiricisi, vegan protein pazarını desteklemek için üretim anlaşması imzaladı

NextFerm, vegan proteini ProteVin'i geliştiren İsrailli gıda teknolojisi firması, ProteVin'in piyasadaki bulunabilirliğini artıracak ruhsatlı, önde gelen bir Hintli üretici ile ticari üretim anlaşması imzaladı. 

13.04.2023

Tüketicilere diyet lifiyle yardım eli uzatmak

Tüketiciler diyet lifinin sağlığa getirdiği faydalardan yararlanmaya başlıyor. Ancak insanlar, alışkanlıkla satın aldıkları ve sevdikleri türden gıdalarda yüksek lif seçeneği içerenleri bulmakta zorlanıyor.

21.12.2022

Norkem Yiyecek ve İçecek Ekibi, BRCGS denetiminde bir kez daha AA puan aldı

Yiyecek ve içecek ekibimizin bir kez daha BRCGS Agents and Brokers Global Standard belgesini, üstelik %100 uyumlulukla almaya hak kazandığını duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. Norkem için bir ilk olarak bu kez kardeş şirketlerimiz Norkem BV, Norkem Quimica ve Norkem SRL'yi de değerlendirme kapsamına aldık. Tümü de ilk kurulduğunda onay belgesini alan ilk şirketlerden biri olan Norkem Ltd'e katıldı.

 

24.11.2022

Norkem’in Nitrat Yelpazesinde Büyük Genişleme

Üç yeni nitrat ürününün eklenmesiyle birlikte, tarım kimyasalları yelpazemizin genişlediğini duyurmaktan mutluluk duyuyoruz.

30.10.2022

Önemli alev geciktiricilerin tedarik ağı genişliyor

Alev geciktiriciler, yangın güvenliğinde önemli bir role sahip. Kolay tutuşur malzemeler inşaat, elektrikli cihazlar ve mobilyalarda yaygın olarak kullanılıyor. Gerekli olmakla birlikte bu malzemelerin evlerimizde ve iş yerlerimizde bulunması yangın riskini önemli düzeyde artırıyor; alev alma ve yangının yayılması daha kolay hale geliyor.