norkem - Your first link in the chemical chain

03.02.2024

BRCGS Sertifikası Yine Tam Uyumlulukla Alındı! >

Gıda ve içecek ekibimizin BRCGS Agents and Brokers Global Standard sertifikasını bir kez daha aldığını duyurmanın memnuniyetini yaşıyoruz. Ayrıca sertifikayı yine tam uyumlulukla aldık.

BRCGS markası dünya çapında tanınan bir gıda güvenliği standardıdır. Bu sertifika olmadan tedarikçiler ürünlerini gıda ve içecek perakende sektörüne satma konusunda zorluk yaşar. Sertifika her yıl yenilenir.

BRCGS de perakendeciler tarafından denetlenen ve sektör tarafından yönetilen bir kurumdur. Belgelendirme süreci, uluslararası düzeyde en titiz ve kapsamlı süreç olarak kabul edilmektedir. Üretim ve lojistikte en iyi uygulamalar, kalite güvence ve yasal yönetim alanlarında sektörel ölçütleri belirlemektedir.

Belgelendirme süreci farklı türde tedarikçiler için farklı kategorilere ayrılır. Agents and Brokers Global Standard, bizim gibi üretici olmayan tedarikçiler ve distribütörlere yöneliktir.

Gıda işleyenler ve üretenler için gıda güvenliği uyumluluğu pratik olarak süreç ve çevre hijyenine odaklanmayı gerektirir. Norkem gibi operatörler ise tedarik ettikleri bileşenlerin ve katkı maddelerinin uyumluluğunu garanti etme sorumluluğu taşır. Güvenliğin dışında menşe, özgünlük, kalite ve yasallık da bu sorumluluk kapsamına girer.

Norkem olarak bu sorumluluktaki rolümüzden her zaman gurur duyuyoruz. Avrupa'daki dört yan kuruluşumuz olan İngiltere Norkem Ltd, Hollanda Norkem BV, İtalya Norkem SRL ve İspanya Quimica SL ofislerimizin tamamında tam uyumluluğa ulaşarak ortaya koyduğumuz etkileyici rekorumuzda bu rolümüzün de payı vardır.

Tüm gıda ve içecek bileşenleri ürün yelpazemizde en yüksek kalite ve güvenlik standartlarını garanti etmek, stratejimizin kritik bir parçasıdır. Bu, perakendeciler, gıda hizmeti şirketleri ve üreticilerin bizi güvenilir bir iş ortağı olarak görmesi yönündeki hedefimize de hizmet ediyor.

Müşterilerimizin, izlenebilirlik ve tedarik zinciri şeffaflığı gibi konularda en üst düzeyde profesyonellik ve uzmanlık sunan bileşen tedarikçileri ve aracılar aradıklarını biliyoruz. Teslim etmek bizim işimiz.

Yıllık BRCGS denetiminden mükemmel bir uyumlulukla geçmek bizim için sadece operasyonel bir gereklilik meselesi değil. Bu aynı zamanda, yiyecek ve içecek ekibimizin izlediği iş stratejisinin doğru olduğunun bir göstergesi. Denetim sürecinin titizliği, yapılan işin miktarı ve sürekli büyüyen tedarikçi listemiz göz önüne alındığında, kalite kontrol ve güvenlik inceleme prosedürlerimizde yer alan herkes kayda değer bir başarı sergiledi.

Yiyecek ve içecek ekibimiz ile Kalite, Sağlık, Güvenlik ve Çevre ekiplerimizi ortaya koydukları emek ve yoğun çalışma için tebrik ediyoruz. Gelecek sene de aynı başarıyı bekliyoruz!